Vergaderen en ontspannen in een zeer representatieve en servicegerichte werkomgeving.

Het Dorpskantoor

Een kantoor of werkplek in het Dorpskantoor betekent werken, vergaderen en ontspannen in een zeer representatieve en servicegerichte werkomgeving. Het Dorpskantoor ligt centraal in Rijnsburg en richt zich op lokale ondernemers die zich maatschappelijk of professioneel willen ontwikkelen en profileren. Kernwaarden van het concept zijn: gastvrijheid, betaalbaarheid, flexibiliteit en sociale betrokkenheid. Een ingerichte werkplek is al te huur voor 275 euro per maand inclusief gebruik van printservices, vergaderfaciliteiten, internet, energiekosten en nog veel meer.

Het Dorpskantoor is gevestigd op de eerste verdieping van De Burgt. Daardoor zijn er altijd mensen aanwezig en is het gebouw voorzien van faciliteiten die het werken in het Dorpskantoor veraangenamen. Zo kan een ondernemer zijn klanten meenemen voor een hapje en drankje in de Brasserie, kan hij zijn kinderen wegbrengen bij het kinderdagverblijf of kan hij zaken doen tijdens een ontspannend potje biljart. Voor een video-impressie van De Burgt kunt u hier klikken.

Het Dorpskantoor biedt een omgeving voor ondernemers waarin zij zich kunnen laten inspireren, stimuleren en verbinden. Het geheel is meer dan de som der delen. Waar je werkt is tegelijkertijd een plek waar je meer kan bereiken door samen met andere professionals onder één dak te zitten. Het Dorpskantoor is een plek waar je inspireert en geïnspireerd wordt, waar mensen samen werken, maar vooral een plek waar je alle vrijheid hebt om in een professionele omgeving je eigen ding te doen. Voor een video-impressie van het Dorpskantoor klikt u hier.

Informatie aanvragen