Waar we samen werken

Locatie

Het Dorpskantoor is onderdeel van De Burgt in Rijnsburg. In dit multifunctioneel centrum midden in Rijnsburg zijn meerdere partijen te vinden die uw kantoor kunnen ondersteunen, zoals:

Brasserie de Burgt

Veel van onze huurder genieten dagelijks van verse koffie en een lekkere lunch op het gezelligste terras van Rijnsburg. Met je relaties genieten van een ontspannen sfeer waarin je heel goed zaken doet! Bezoek de website van de Brasserie.

Openbare bibliotheek Rijnsburg

Binnenkomen met de nieuwste krant en laatste tijdschriften. Naast de nieuwste lectuur zorgt de bibliotheek voor een gezellige en laagdrempelige sfeer in de Burgt. Voor informatie en openingstijden bezoek je de website de bibliotheek.

KOK Kinderopvang

Als ondernemer is het uniek dat u uw kind mee kunt nemen naar uw werk. In de Burgt en het Dorpskantoor kan het. Op de begane grond van de Burgt vind je namelijk KOK Kinderopvang. Bekijk de mogelijkheden op de website KOK Kinderopvang.

Bedrijven en organisaties Dorpskantoor

In het Dorpskantoor bevindt zich een interessante mix aan bedrijven. Een overzicht van de bedrijven en wat deze bedrijven voor u kunnen betekenen, kunt u hier klikken

Video Dorpskantoor

In deze video krijg je een goed beeld wat de Burgt allemaal te bieden heeft.