Verschillende settingen kunnen geheel naar jouw wens mogelijk gemaakt worden

Vergaderen

In het Gemeenschapshuis De Burgt zijn 3 verdiepingen met schitterende ruimtes voor uw vergadering en evenementen. Elke ruimte heeft een eigen karakter en is voorzien van prachtig designmeubilair. Met een keuze uit minimaal 10 ruimtes vindt u altijd de juiste. Alle ruimtes worden beheerd door Brasserie De Burgt die voor u tevens de koffie, thee, fris, broodjes of complete lunches en diners verzorgt. Dus of u uw vergadering of evenement nu op de 1e verdieping of op de begane grond of tussenverdieping van De Burgt plant, alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld.

Het Dorpskantoor op de 1e verdieping beschikt over verschillende vergaderfaciliteiten die ook toegankelijk zijn voor niet huurders. Zo zijn er 3 vergaderruimtes beschikbaar voor maximaal 10 personen en 1 vergaderzaal die de mogelijkheid heeft om met 12 personen te vergaderen. Het is mogelijk om onder het genot van de nodige versnaperingen te vergaderen, maar ook tijdens een uitgebreid diner. Het houden van presentaties, een conference call plegen, workshops geven, waarbij verschillende audiovisuele middelen tot je beschikking staan. Het is allemaal mogelijk in het Dorpskantoor!

Ook heeft het Dorpskantoor een congreszaal, waar toespraken, lezingen, seminars, netwerkborrels en nog veel meer gehouden kunnen worden tot wel 100 personen. Deze zaal beschikt over een beamer die draadloos kan worden aangesloten op de computer en de benodigde geluidsapparatuur. Verschillende settingen kunnen geheel naar wens mogelijk worden gemaakt.

Zie hieronder het volledige aanbod aan faciliteiten. Mocht u meer informatie wensen, neem dan contact op met op met de beheerder op tel. 071-4087774 of stuur een email naar burgtrijnsburg@gmail.com

Petronellazaal

trouwzaal Rijnsburg

58 euro per uur gelegen op begane grond van gemeenschapshuis De Burgt. Petronellazaal (max. 150 personen receptie)

Deze schitterende ruimte leent zich uitstekend voor huwelijksvoltrekkingen. De moderne inrichting, speciaal voor deze ruimte ontworpen, geeft een extra dimensie aan uw dag. Uiteraard leent deze zaal zich ook goed voor presentaties en dergelijke.

Patio / Binnentuin

image002

Binnentuin grenzend aan de trouwzaal. Deze ruimte is niet overdekt. Indien gewenst kan voor overkapping of parasols gekozen worden. Gelegen op begane grond van gemeenschapshuis De Burgt

 • 26 euro per uur
 • Maximaal 150 personen

Burgtplein (atrium)

atrium de burgt

 • 37 euro per uur gelegen op begane grond van gemeenschapshuis De Burgt
 • Maximaal 150 personen

Mooie lichte ruimte onder 18 lichtkoepels. in de centrale hal van de Burgt. Deze ruimte kan afgescheiden worden door het neerlaten van rolgordijnen en heeft dus beperkte privacy. Wel uitstekend geschikt als aanvulling op de trouwzaal.

Brasserie en terras

brasserie en terras rijnsburg

 • 58 euro per uur

Onze moderne brasserie is uiteraard ook beschikbaar voor allerhande gelegenheden. Gelegen aan de voorzijde van het pand, en als bonus heeft u dan ook beschikking over het 60 m2 grote terras.

Simon Leenheers zaal

leenheerszaal

 • 15 euro per uur gelegen op de tussenverdieping van gemeenschapshuis De Burgt
 • maximaal 16 personen

Mooie lichte ruimte aan de voorzijde van de Burgt. De voormalige burgemeester kamer is bij uitstek geschikt voor vergaderingen. Vaste blokopstelling in houten “grey wash” stijl.

Spinoza zaal (ruimte 1.23)

spinoza theater

 • 65 euro per uur (excl. eenmalige verbouwkosten a 25 euro) gelegen in het Dorpskantoor op de eerste verdieping van gemeenschapshuis De Burgt
 • Maximaal 80 – 120 personen

De Spinozazaal is de voormalige Raadzaal van Rijnsburg en is volledig gerenoveerd tot een moderne multifunctionele zaal. Het is een mooie hoge en lichte ruimte aan de voorzijde van de Burgt waar uitermate geschikt voor congressen, workshops, presentaties, lezingen, productpresentaties en netwerkborrels. Uw reservering is een aanvraag die bevestigd moet worden door de beheerders van deze zaal. Zij nemen contact met u op om uw wensen door te nemen.

Flex werkplek

spinoza-grote-tafel

 • 20 euro per dag voor flexplek gelegen in het Dorpskantoor op de verdieping van gemeenschapshuis De Burgt

De flex werkplekken in het Dorpskantoor kunnen per dag, per maand of langer gehuurd worden en inclusief internet (wifi), ergonomisch meubilair en plenaire overlegplekken. U kunt via deze reserveringsmodule een flexplek reserveren voor een dag. Uw flexplek is gesitueerd in de voormalige raadzaal (1.23) of kantoorunit (1.25) en een clean desk policy na gebruik is van toepassing. U dient zich vooraf te melden bij De Brasserie De Burgt voor uw log in code. Voor het gebruik van vergaderfaciliteiten dient u een aparte reservering te maken. Indien u geïnteresseerd bent in een maandabonnement kunt u contact opnemen met info@dorpskantoor.nl.

Jonkmanzaal (ruimte 1.19)

jonkmanzaal

 • 27.50 per uur gelegen in het Dorpskantoor op de verdieping van gemeenschapshuis De Burgt
 • Maximaal 12 personen

De Jonkmanzaal is een mooie lichte ruimte aan de voorzijde van de Burgt, gelegen aan het bordes van het voormalige gemeentehuis. De zaal is bij uitstek geschikt voor vergaderingen en heeft een luxe ronde tafel, designstoelen, een flatscreen en een whiteboard wand van 3 X 2 meter voor creatieve sessies. Bezoekers dienen zich vooraf de reservering te melden bij de Brasserie (beheerder).

Vergaderzalen (ruimten 1.06, 1.07, 1.17 of 1.19)

vergaderruimte Rijnsburg

 • 22.50 per uur gelegen in het Dorpskantoor op de verdieping van gemeenschapshuis De Burgt
 • Maximaal 10 personen

De Koomanszaal, Van der Leezaal en De Rooszaal zijn drie vergaderzalen in het Dorpskantoor die op gelijke wijze zijn ingericht met modern comfortabel meubilair. Deze zalen zijn bij uitstek geschikt voor workshops, vergaderingen en ontvangst van relaties.